Tananyag‎ > ‎Git‎ > ‎

Visszaállás az előző commitra (IntelliJ)

Visszahozhatatlanul törli az összes munkádat, amit nem commitoltál!

VCS > Git > Reset HEAD… > Minden marad, kivéve a reset type, az átállítandó 'Hard'-ra.